Välkomna in!

En bit in i grönskan på Kröns Trädgård, bortom restaurangen och bredvid visningsträdgården, ligger vår fina butik. Här hittar ni paddelbrädor och allt tänkbart tillbehör, vi har även ett utbud av bland annat badkläder och trädgårdsspel. 

Vill du hyra paddelbräda eller handla i butiken utöver våra ordinarie öppettider går det bra att ringa oss så försöker vi ordna det i den mån det är möjligt.

 

Öppettider

BUTIKEN
Nu har butiken öppnat! I Maj har vi öppet på helger, och under sommarmånaderna kommer vi ha öppet samtidigt som trädgården och restaurangen.

UTHYRNINGEN
Vill du paddla SUP i vår och sommar så går det redan nu bra att boka här. När säsongen är igång går det även bra att komma in i butiken och boka direkt (drop-in), under butikens öppettider.

Våra produkter

I vår butik erbjuder vi ett utbud av noga utvalda produkter från kända varumärken. Är du ute efter våtdräkt, drybag, pump eller reservtillbehör till din egna bräda så hittar du det hos oss.

Vi har även ett mindre utbud av sportkläder. Badkläder, skor, t-shirts och keps från märken som Rip Curl och Havaianas.

För barnfamiljer eller sällskap som firar sin semester på Väddö erbjuder vi även många olika trädgårdsspel och sällskapsspel. Prova en gammal goding som krocket, kubb eller dart – eller testa någon av årets nyheter! Vi har även bollar och vattenleksaker.

OBS! Vårt sortiment är just nu under uppbyggnad, så vissa produkter finns inte inne ännu. För att vara säker på att vi har just det du söker, slå gärna en signal till oss innan ditt besök och dubbelkolla!

Föregående
Nästa
Dragonfly, SUP, Paddelbrädor, Väddö, Väddö kanal, Norrtälje, uthyrning
SUP, Paddelbrädor, Väddö, Väddö kanal, Norrtälje, uthyrning

Vi använder Cookies på denna sida för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt.